Stresshantering

Light_breezeLångvarig stress kan leda till stora hälsoproblem. Det är viktigt att lära sig hur man kan hantera stressande situationer och få tillfällen till avslappning.

Jag erbjuder coaching och behandlingar enskilt samt i grupp.

Stresshantering enskilt
Varje behandlingstillfälle är 1 ½ timme och består av samtal, övningar som man kan göra hemma och någon avslappnande kroppsterapi, välj mellan massage, healing eller kroppsscanning. Utgångspunkten är du och vi jobbar med det som är viktigt för dig.
Kostnad för en behandling är 900 kr.
Passa på: Vid samtidig bokning av fem behandlingar 4000 kr (spara 500 kr).

Stresshantering i grupp
Helgkurs alternativt uppdelat på 8 tillfällen. Håll utkik under aktuellt!

Här går vi igenom vad stress är och vad som stressar just dig, lär oss olika avslappningsövningar, tittar på hur vi fördelar vår tid och energi mellan olika delar i livet, hur det står till med vår självkänsla mm. Begränsat antal platser och vid för få deltagare förbehåller jag mig rätten att ställa in.
Kostnad per person: 1995 kr

Stressjunta
Vill du inte gå kurs eller komma på gemensamma aktiviteter i butiken finns också möjlighet att ordna aktiviteter i ditt hem, sk ”stressjunta”. Boka en tid med mig, bjud sedan hem minst 5 kompisar som betalar 200 kr var. Du som värdinna går gratis mot att du bjuder på fika. På stressjunta gör vi guidade avslappningsövningar samt får information och verktyg vid stress.

Min utbildning kommer från basmedicinsk utbildning hos Axelssons, kurser hos Holistic kring kosttillskott, stress och sömnproblem mm, mindfulness Yoga (Axelsson), Kundaliniyoga för Göran Boll, transcendental Meditation, coaching (Livscoachakademin och Learning tree) samt positiv påverkan (Learning tree) etc. Jag har också en hel del personlig erfarenhet.

2019 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag