Helgretreat

Känner du dig stressad eller går du igenom en kris i livet?

Då är du välkommen till Tierp och Oasen för alla på en tyst retreat.

När du åker på retreat har du möjlighet att komma i kontakt med dig själv. Den mesta tiden tillbringar du i tystnad, med böcker, målarböcker, promenader eller att bara ligga på sängen och titta i taket. Då får du tid till stillhet och eftertanke, vilket leder till djup avslappning.
Vi mediterar tillsammans morgon och eftermiddag (inga förkunskaper är nödvändiga) och vi provar också på guidad djupavslappning. Du har också möjlighet att boka in tid för massage eller healing.

Tierp ligger efter E4:an mellan Uppsala och Gävle och är ungefär en och en halv timmes bilresa från Stockholm. Vill du inte åka bil är det lätt att ta sig dit med tåg. Kommer du med tåg kan du bli hämtad vid stationen, meddela mig vid anmälan.

Huset ligger ca 1,5 km från centrum i ett litet villaområde. Det har en fin altan mot en mysig tomt, där man kan sitta om vädret är bra. Det finns 3 gästrum med dubbelsäng i ett och två enkelsängar i ett av dem. Behandlingar och meditation kommer att ske i ett inrett behandlingsrum.

Vi börjar Fredag eftermiddag kl. 17.00 med gemensam middag. Efter middagen går vi igenom helgens schema, provar guidad djupavslappning och pratar igenom om det är några oklarheter innan den tysta perioden börjar. Efter kvälls fikat vid 20.00 inleds sedan den tysta perioden som inte slutar förrän söndag lunch, då vi tillsammans diskuterar helgen som har varit. Efter det finns också möjlighet till enskilt samtal innan avresa.

Priset för helgen är 1995 kr inkl. mat och logi 500 kr betalas vid anmälan och resterande strax före retreaten.
Är du intresserad, anmäl dig via mail till hillevi@oasenforalla.se eller kontakta mig på telefonen 072-3005629.

IMG_1382

2019 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag